KAMER EN TARIEVEN


“Graag geven wij onze gasten het gevoel echt even weg te zijn maar tegelijkertijd ook het warme gevoel van thuiskomen"


Mimi huisje


Kom en genietmet uw familie, vrienden en of geliefde van ons witte huisje! Een prachtig en uniek buitenverblijf voor 6 personen. Kom tot rust en genietvande privacy in uw eigen huisje en tegelijkertijd het warme gezelschap vanonze Bed and Breakfast. Het huisje beschikt over een mooie woonruimte met uitgeruste keuken. Drie landelijk ingerichte slaapkamers met kingsize bedden, een wastafel en ruimte omuw kleding op te bergen. Eenbadkamer metdouche eneen wastafel en een aparte toiletruimte. Sla de tuindeuropen en u kunt heerlijk genieten van uw eigen tuin met terras! Het huisje heeft uitzicht over een weitje met geitjes en kippen en aan de andere zijde over de bloemenweide van onze buren.


 • Geschikt voor: 6 Personen
 • Grootte: 105m²
 • Bedden: 3 Tweepersoonsbedden


Voorzieningen:

Airconditioning, Wifi, Televisie, Badjassen, Handdoeken, Elektrische haard, Keuken, Keukengerei, Koffie en Thee

€187,-

Bill Huisje


Have yourself a merry stay at Angelbeeck! Ons huisje "Bill" is een prachtig en uniek buitenverblijf voor 4 personen. Hou de magie 365 dagen per jaar in leven met uw familie, vrienden en geliefde.Kom tot rust en genietvanuw privacy in uw eigen huisje en tegelijkertijd het warme gezelschap vanonze Bed and Breakfast. Het huisje beschikt over een mooie woonruimte met uitgeruste keuken. Twee rustiek ingerichte slaapkamers met kingsize handgemaakte bedden waarin u kunt uitkijken naar de sterrenhemel. Een luxe badkamer met vloerverwarming, douche eneen ruime wastafel. En een aparte toiletruimte. Sla de tuindeuren open en u kunt heerlijk genieten van uw eigen tuin met terras! Het huisje heeft uitzicht over de weides op Angelbeeck.


 • Geschikt voor: 4 Personen
 • Grootte: 68m²
 • Bedden: 2 Tweepersoonsbedden


Voorzieningen:

Airconditioning, Wifi, Televisie, Elektrische haard, Badjassen, Handdoeken, Keuken, Keukengerei, Koffie en Thee

Vanaf €130

Broederboskamer


In appartement de oude hooischuur (op de bovenverdieping) ligt de broederboskamer. De kamer biedt plek aan 3 personen. De kamer van 24m2 beschikt over een handgemaakt kingsize tweepersoonsbed met twee zachtere matrassen en een eenpersoons bedstee met een zachter matras, een gezellig zitje en een tv. De kamer beschikt over een eigen luxe badkamer met vloerverwarming op de kamer met douche, toilet en een wastafel. Daarnaast is er ruimte om kleding op te bergen aanwezig. Er kan gebruik worden gemaakt van de (gratis) badjassen die aanwezig zijn. In het appartement kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke woonkamer en keuken.


 • Geschikt voor: 3 Personen
 • Grootte: 24m²
 • Bedden: 1 Tweepersoonsbed 1 Enkelbed


Voorzieningen:

Airconditioning, Wifi, Televisie, Badjassen, Handdoeken, Koffie en Thee

Vanaf €59

Reindersmeerkamer


In appartement de oude hooischuur (op de bovenverdieping) ligt de reindersmeerkamer. Dit is een sfeervolle strakke 3 persoonskamer met een oppervlakte van 32 m2. De kamer beschikt over een eigen badkamer op de kamer met vloerverwarming, douche, toilet en een wastafel. Daarnaast beschikt de kamer over een heerlijk groot tweepersoonsbed (met zachter matras) gemaakt van steigerhout, een eenpersoonsbed (met zachter matras), een tafel met stoelen, een tv, een comfortabel zitje en een ruime kledingkast. In het appartement kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke woonkamer en keuken.


 • Geschikt voor: 3 Personen
 • Grootte: 32m²
 • Bedden: 1 Tweepersoonsbed 1 Enkelbed


Voorzieningen:

Airconditioning, Wifi, Televisie, Badjassen, Handdoeken, Koffie en Thee

Vanaf €59

Maasduinenkamer


In appartement de oude hooischuur (op de bovenverdieping) ligt de maasduinenkamer. Dit is een landelijk ingerichte, rustige kamer voor 2 personen met een oppervlakte van 21 m2. De kamer beschikt over een eigen badkamer op de kamer met douche, toilet en een wastafel. Daarnaast is er een commode voor kleding aanwezig en een tafel met tv en stoelen. Kom bij ons heerlijk een nacht (of een aantal) vertoeven in het hemelbed (met medium soft matras) en wordt verwend met een goed ontbijt! In het appartement kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke woonkamer en keuken.


 • Geschikt voor: 2 Personen
 • Grootte: 21m²
 • Bedden: 1 Tweepersoonsbed


Voorzieningen:

Airconditioning, Wifi, Televisie, Badjassen, Handdoeken, Koffie en Thee

Vanaf €59

Duivelskuilkamer


In appartement de oude hooischuur (op de bovenverdieping) ligt de Duivelskuilkamer. Deze biedt plek aan 2 personen. De kamer van 20m2 beschikt over een, eigen gemaakt, houten tweepersoonsbed met twee medium matrassen, een gezellig en comfortabel zitje, senseo, waterkoker en een tv. De kamer beschikt over een eigen badkamer op de kamer met douche, toilet en een wastafel en vloerverwarming. Daarnaast is er ruimte om kleding op te bergen aanwezig. Er kan gebruik worden gemaakt van de (gratis) badjassen die aanwezig zijn. In het appartement kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke woonkamer en keuken.


 • Geschikt voor: 2 Personen
 • Grootte: 20m²
 • Bedden: 1 Tweepersoonsbed


Voorzieningen:

Airconditioning, Wifi, Televisie, Badjassen, Handdoeken, Koffie en Thee

Vanaf €59